Radnóti Henrik

Önkormányzati Képviselő

Kezdeményezzük, hogy támogassa a város az iskolai osztályközösségeket!

2015. november 13. 10:56 - Radnóti Henrik

egy-osztalykozosseg-lehet-szuper-7826.jpgA fejlődő városért frakció tagjaként Lukácsi Bálint képviselőtársammal kezdeményezzük a soron következő képviselő-testületi ülésen, hogy a város támogassa a Dunakeszi általános és középiskolák tanulóit, osztályközösségeiket.

 

 

 

Célunk, hogy jobb tanulmányi eredmény elérésére ösztönözzük a tanulókat. A jobb tanulók gyengébb társaik patronálásával járuljanak hozzá a sikerhez. A közösségük által tervezett tanulmányi kirándulás, és/vagy egyéb kulturális program költségeinek önkormányzati támogatásával elősegíthessük az osztályközösségek erősödését.

Terveink szerint egy tanulmányi verseny keretében a városunkban működő általános és középfokú oktatási intézmények 5-13. évfolyamos osztályai, iskolánként akár 130.000 Ft-ot is nyerhetnének ha jobb tanulmányi eredményt érnek el . 

Tervezetünket, melyet ITT részletesen is megtalálnak, szakemberek segítségével dolgoztuk ki, majd egyeztettük mind az iskolák vezetőivel, mint a tankerület vezetőjével. Ők támogatásukról biztosították tervünket.

Az előterjesztést a November 19-i képviselő-testületi ülés napirendjén fog szerepelni, ahol - reményeink szerint - képviselőtársaink is támogatják majd a megvalósítását. 

 

 

komment
süti beállítások módosítása