Radnóti Henrik

Önkormányzati Képviselő

Értékmegőrző javaslataink egy jó döntés tükrében!

2015. július 08. 15:13 - Radnóti Henrik

ertekeink.jpg

 

Dióssi Csaba Polgármester közleménye: "....Csoma Attila képviselővel közös kezdeményezésünkre megyei értéktárba került a lóversenypálya és tréningtelep, a késő-római kikötő erőd, a sportrepülőtér és az Árpád-kori romtemplom. Célunk, hogy városunk büszkeségei bekerüljenek az országos értéktárba is!...." forrás: Dióssi Csaba facebook oldala

 

 

Jó döntés!

Örülünk, ha a kritikákon túl, elismerésünket is kifejthetjük egy jó  intézkedés okán! Innen érdemes közösen továbblépni! Javaslataink is vannak hozzá:

1, Az alagi Romtemplom környékének teljes rehabilitációja, a lakosság igényeit kielégítő kirándulóhellyé formálása.

2, Dunakeszi Nagydíj : A Dunakeszit világhíressé tett lóversenysport hagyományai előtt tisztelegve, egy, a nagyközönséget is vonzó, a város által megrendezett lóversenyhétvége, minden évben!

3, Szintén Dunakeszi jó hírnevét megalapozó, világszínvonalú repülőklubok ( Opitz, Malév )vegzálásának azonnali befejezése, hosszútávú működésüket garantáló megállapodás megkötése.

Ezek nemcsak hogy megalapozzák az értéktárba kerülést, hanem biztosítják az értékmegőrzést is! Az őszi képviselő-testületi ülésszak alatt Lukácsi Bálint, és Rónai Sándor ( megyei ) képviselőtársaimmal a célok elérésére fogjuk benyújtani előterjesztéseinket! 

 

komment
süti beállítások módosítása