Radnóti Henrik

Önkormányzati Képviselő

Hajléktalanok részre történő segítségnyújtásról tárgyaltunk. - video

2015. július 06. 09:48 - Radnóti Henrik

Az előző posztomban egy önkormányzati hírlevélre reagálva írtam a hajléktalanok helyzetével foglalkozó vizsgálatról, és a javaslatainkról.

Most közzéteszem a vizsgálat képviselő testület előtti tárgyalásáról készült videót. Nagyon tanulságos, érdemes megnézni.

Nem szeretném most külön kommentálni, egyrészt mert megtettem a felvételen is, másrészt nem lenne szerencsés, ha ez a kérdés is áldozatul esne parttalan, nem a lényegre koncentráló vitának.

Annyit azért megjegyzek, hogy érdemes figyelmesen elolvasni egy anyagot, mielőtt vitatjuk annak megállapításait. Aki így tesz nem esik abba a hibába amibe Polgármester Úr, aki olyan dolgokat hiányol ami a vizsgálatnak része volt, így értelemszerűen benne van a jelentésben! Másrészt ha kellő odafigyeléssel olvassuk el, nem jutunk arra a téves következtetésre amire Dióssi Csaba jutott.  

Mindenesetre szeptember végéig van még annyi idő, hogy újra átgondolja a kérdést, elolvassa a vizsgálatot, megnézze annak mellékleteit, és megkérdezzen minket ha valami nem egyértelmű.

Remélem, hogy így tesz és ítéletalkotását nem befolyásolja politikai, és/vagy személyi szimpátia, vagy annak hiánya. Meggyőződésem, hogy Kováts Sebestyénnel letett közös javaslatunk jó, és megteszek mindent, hogy a lakosságot is meggyőzzem erről, a következő három hónapban.

A felvételt köszönöm a www.dunakeszi-hirhatar.hu - nak!

komment
süti beállítások módosítása