Radnóti Henrik

Önkormányzati Képviselő

Tiltakozunk a Dunakeszi Ifjúsági Zenekar ellehetetlenítése ellen !

2016. április 08. 09:51 - Radnóti Henrik

12939556_715902535219457_1624620075_n.jpgHatározottan felszólítjuk a Zeneiskola vezetését hogy azonnal hagyja abba Dunakeszi egyik legnagyobb zenei értékét jelentő zenekar vegzálását! Felkérjük Eich László tankerületi igazgató urat, mint az iskola üzemeltetőjét, hogy vessen véget Farkas Pál Igazgató kirekesztő tevékenységének!

 

 

 

Szomorúnak tartjuk hogy dunakeszi kulturális kincsét nemhogy támogatni nem támogatja a Város és a Zeneiskola vezetése, hanem egyenesen annak ellehetetlenítését tűzi ki célul.

A márciusi önkormányzati ülésre benyújtott előterjesztésünket, amelyben a Szuppán Irén Alapítványnak szerettünk volna városi támogatást adni, a fideszes többség napirendre sem vette. Ez az alapítvány biztosítja többek között a Dunakeszi Ifjúsági Zenekar működését is.

A tegnapi napon - a hírek szerint - Igazgatói utasításra nem engedték, hogy a Dunakeszi Ifjúsági Zenekar, a zeneiskola termeiben próbálhasson.

A városvezetés pálfordulása azért is érdekes, mert az alapítvány szervezésében 2004 óta kétévente megrendezésre kerülő Farkas Ferenc Zongoraverseny fővédnöke legutóbb még Dióssi Csaba Polgármester Úr volt.

Lukácsi Bálint , Radnóti Henrik Önkormányzati Képviselők
Rónai Sándor Megyei Önkormányzati Képviselő

komment
süti beállítások módosítása