Radnóti Henrik

Önkormányzati Képviselő

A Polgármester zsebújságja jégre visz

2017. február 19. 10:59 - Radnóti Henrik

utkali_progress_kornyezetbarat_jegmentesito_szoroanyag.jpgAz előző posztomban azt  a kérdést tettem fel, hogy vajon miért szüntették meg a nappali sürgősségi ügyeletet a városban? A városvezetés a szokásos módján a saját közpénzből kitömött zsebújságján keresztült üzent, hülyének nézve az olvasót, értelmes válasz helyett.

Az újságírást kicsúfoló propagandaanyag azon az "apróságon " túllép hogy mentő híján a rendőröknek kell egy sérültet ügyeletbe vinni, de azon  (a szokásos alacsony színvonalú csúsztatással ) elméláz, hogy én egy szabálytalanul működő szolgáltatást és egy, állítólag a városnak tartozó szolgáltatót akarnék, a szolgáltatás helyett. A  hülyeségét megfűszerezve még "pikáns politikai szálat" is belebegtet a Jobbikkal.. ( Nem is értem, hogy miért nem a Vona-Gyurcsány plakátot teszik be illusztrációképpen. )

A bértollnokon, és a neki tollbamondókon kívül minden dunakeszi lakosnak kiderül, aki elolvassa a polgármesternek szánt levelemet, az arról szól vajon Dunakeszi sürgősségi ellátása megfelelő-e és ha nem, mit tud tenni a Város.

Szerintem nem megfelelő, és tudna ez ellen tenni a város. Ez sokkal fontosabb mint egy műugrótorony a Katonadombon! Szerintük meg nem, és aki ez ellen felemeli a szavát, lejáratják.

Dunakeszi értük épül?

komment
süti beállítások módosítása