Radnóti Henrik

Önkormányzati Képviselő

Ön is 18 havi fizetést kap egy évben?

2015. december 11. 13:34 - Radnóti Henrik

monkdrinking.jpgMert a fideszes polgármester és alpolgármester igen. Az 598 300 Ft –os,  és 538 500 Ft-os havi keresetükön felül ugyan is kapnak hat - hat havi jövedelmet jutalomként , amit a Fidesz frakció, Seltenreich városi képviselő és megyei képviselő, és felügyelőbizottsági elnök, és sportigazgató, és sporttanácsnok, és frakcióvezető vezényletével szavazott meg nekik. 

 

Nézzük, mennyi pénz ez? Sok? Kevés?

Egy kezdő óvónő 3 éves keresete. Persze ha megkapja. Egy kis panellakás ára, vagy éppen egy középkategóriás családi autóé.

De például Zsiga „meg lehet élni 47 ezer forintból”Marcell egykori fideszes országgyűlési képviselő szerint legalább 12 évig meg lehetne belőle élni, ha az ember közmunkás.

Közelítsünk másképpen! Vajon megérdemlik? A Fidesz frakció szerint igen.  Nézzük meg ugyanez a frakció milyen egyéb tételhez nem adta áldását, csak ezen az ülésen:

Az „összefogás erejével” nem támogatták, hogy pályázhassanak a dunakeszi iskolás osztályok az osztálykirándulásukhoz, vagy egyéb kulturális programjukhoz legfeljebb 100.000 Ft ért (Évente max 1.540.000 Ft-ba került volna a városi büdzséből.)

Az „összefogás erejével” elvesznek a dunakeszi kisgyermekektől 60.000 ft –ot, mert nem támogatták, a  HPV oltás mintájára, az ajánlott oltások költségeinek teljes átvállalását, hiszen a megszavazott összeg egy töredéke ezeknek és azt is utólagosan, bürokratikus korlátokat állítva adnák, elősegítve hogy minél kevesebben éljenek vele.

Az „összefogás erejével” nem támogatták a legrászorultabb rétegek, a magukat ellátni képtelen fekvőbeteg embereknek, nagymértékű fogyatékossággal élő lakótársainknak építményadó kedvezményét, így ők mivel elesnek az eddigi kedvezményektől is, többet fognak fizetni.

Az „összefogás erejével” nem támogatták, hogy a téli szünet alatt a hátrányos és halmozottan hátrányos gyermekek számára biztosítsunk meleg ételt

Az összefogás hamis próféciájával takarják valódi pártpolitikai céljaikat, minden konstruktív ellenzéki javaslatot lesöpörnek, nem számít az sem, hogy a hátrányos helyzetű, ennek megfelelően a közösség támogatására szoruló embereken, és a gyermekeken csattan az ostor.

Vizet prédikálnak, s maguk bort isznak.

komment
süti beállítások módosítása